Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22421
Title: Сучасний асортимент м’ясної продукції на споживчому ринку України
Authors: Шапошнікова, Е. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Пенкіна, Н. М.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Шапошнікова Е. О. Сучасний асортимент м’ясної продукції на споживчому ринку України. Наук. кер. Н. М. Пенкіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 130
Series/Report no.: Формування та контроль якості непродовольчих і продовольчих товарів, митні експертизи товарів;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22421
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-130.pdf127.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.