Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22410
Назва: | Особливі вимоги до експертів сучасності в Україні |
Автори: | Татаренко, А. А. |
Науковий керівник : | Акмен, В. О. |
Дата публікації: | 8-кві-2021 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Татаренко А. А. Особливі вимоги до експертів сучасності в Україні. Наук. кер. В. О. Акмен. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 123 |
Серія/номер: | Формування та контроль якості непродовольчих і продовольчих товарів, митні експертизи товарів;Секція 7 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22410 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-123.pdf | 100.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.