Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22380
Назва: | Одарченко Д. М., Соколова Є. Б. |
Автори: | Одарченко, Д. М. Соколова, Є. Б. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Одарченко Д. М., Соколова Є. Б. Перспективні напрями створення напоїв із підвищеною біологічною цінністю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. XVIII-XIX |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22380 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-XVIII-XIX.pdf | 130 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.