Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22380
Название: Одарченко Д. М., Соколова Є. Б.
Авторы: Одарченко, Д. М.
Соколова, Є. Б.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Одарченко Д. М., Соколова Є. Б. Перспективні напрями створення напоїв із підвищеною біологічною цінністю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. XVIII-XIX
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22380
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_k_18.05.21-XVIII-XIX.pdf130 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.