Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22376
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Апілат, Р.В. | - |
dc.contributor.author | Апілат, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-10T10:39:12Z | - |
dc.date.available | 2023-02-10T10:39:12Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Апілат Р. В., Апілат О. В. Модель механізму управління якістю послуг у підприємствах туризму. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 677-681. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22376 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто необхідність системного підходу до управління якістю послуг, приведено модель механізму управління якістю послуг у туризмі. | uk_UA |
dc.description.abstract | The necessity of a systematic approach to quality management services, the model shows the mechanism of quality management services in tourism. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | послуги | uk_UA |
dc.subject | підприємства туризму | uk_UA |
dc.subject | модель | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | services | uk_UA |
dc.subject | tourism enterprises | uk_UA |
dc.subject | model | uk_UA |
dc.subject | management | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | услуги | uk_UA |
dc.subject | предприятия туризма | uk_UA |
dc.subject | модель | uk_UA |
dc.subject | управление | uk_UA |
dc.subject | качество | uk_UA |
dc.title | Модель механізму управління якістю послуг у підприємствах туризму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_96.pdf | 162.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.