Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22375
Название: Стан та тенденції розвитку ринку ресторанного господарства в Харківській області
Авторы: Жегус, О.В.
Михайлова, М.В.
Ключевые слова: ринок ресторанного господарства;Харківська область;розвиток;restaurant market;Kharkiv region;development;рынок ресторанного хозяйства;Харьковская область;развитие
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Жегус О. В., Михайлова М. В. Стан та тенденції розвитку ринку ресторанного господарства в Харківській області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 671-677.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто стан ринку ресторанного господарства як найважливішої складової індустрії харчування та виявлено тенденції розвитку на сучасному етапі у Харківській області.
The market conditions of the restaurant business as the most important part of food industry are analyzed. The trends of it are developments in the Kharkov region are determined at the present stage.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22375
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2010_1_95.pdf217.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.