Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22375
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖегус, О.В.-
dc.contributor.authorМихайлова, М.В.-
dc.date.accessioned2023-02-10T10:30:12Z-
dc.date.available2023-02-10T10:30:12Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЖегус О. В., Михайлова М. В. Стан та тенденції розвитку ринку ресторанного господарства в Харківській області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 671-677.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22375-
dc.description.abstractРозглянуто стан ринку ресторанного господарства як найважливішої складової індустрії харчування та виявлено тенденції розвитку на сучасному етапі у Харківській області.uk_UA
dc.description.abstractThe market conditions of the restaurant business as the most important part of food industry are analyzed. The trends of it are developments in the Kharkov region are determined at the present stage.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectринок ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectХарківська областьuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectrestaurant marketuk_UA
dc.subjectKharkiv regionuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectрынок ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.subjectХарьковская областьuk_UA
dc.subjectразвитиеuk_UA
dc.titleСтан та тенденції розвитку ринку ресторанного господарства в Харківській областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_95.pdf217.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.