Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22375
Title: Стан та тенденції розвитку ринку ресторанного господарства в Харківській області
Authors: Жегус, О.В.
Михайлова, М.В.
Keywords: ринок ресторанного господарства;Харківська область;розвиток;restaurant market;Kharkiv region;development;рынок ресторанного хозяйства;Харьковская область;развитие
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Жегус О. В., Михайлова М. В. Стан та тенденції розвитку ринку ресторанного господарства в Харківській області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 671-677.
Abstract: Розглянуто стан ринку ресторанного господарства як найважливішої складової індустрії харчування та виявлено тенденції розвитку на сучасному етапі у Харківській області.
The market conditions of the restaurant business as the most important part of food industry are analyzed. The trends of it are developments in the Kharkov region are determined at the present stage.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22375
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_95.pdf217.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.