Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22350
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВарипаєв, О.М.-
dc.contributor.authorВарипаєва, Л.М.-
dc.date.accessioned2023-02-09T21:12:41Z-
dc.date.available2023-02-09T21:12:41Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationВарипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Стратегії сервісу в готельному та ресторанному бізнесі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 620-626.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22350-
dc.description.abstractДосліджено проблеми формування так званого «суспільства сервісу», пов’язані з радикальним переформуванням як економічної, так і духовної сфери буття людини з пріоритетів виробництва і виробника на задоволення потреб людини, що виникають та модифікуються у даному суспільстві, а також вироблення комплексної стратегії сервісу, яка спрямована на вироблення якісних послуг для задоволення потреб споживача.uk_UA
dc.description.abstractIn article problems of formation so-called «service societies», connected with radical rearrangement both economic are considered, and spiritual sphere of life of the person from priorities of manufacture and the manufacturer on satisfaction of requirements of the person which arise and are modified in the given society, and also development of complex strategy of service which is directed on manufacture of qualitative services for satisfaction of requirements of the consumer.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсервісuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjecthotel businessuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectсервисuk_UA
dc.subjectгостиничный бизнесuk_UA
dc.subjectресторанный бизнесuk_UA
dc.titleСтратегії сервісу в готельному та ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_87.pdf170.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.