Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22346
Название: | Інноваційна політика у ресторанному господарстві: тенденції розвитку, напрями та оцінка ефективності |
Авторы: | Борисова, О.В. |
Ключевые слова: | інноваційна політика;ресторанне господарство;розвиток;напрями;оцінка;ефективність;innovative policy;restaurant business;development;directions;rating;efficiency;инновационная политика;ресторанное хозяйство;развитие;направления;оценка;эффективность |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Борисова О. В. Інноваційна політика у ресторанному господарстві: тенденції розвитку, напрями та оцінка ефективності. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 607-614. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто сутність інноваційної політики, її особливості у ресторанному господарстві, тенденції, напрями і методичні підходи щодо оцінки ефективності. Акцентовано увагу на прийняття рішення щодо реалізації інноваційної політики, враховуючи рівень ефективності її інтегрального показника. Considered essence of innovation policy, her particularities in restaurant facilities, trends, directions and methodical approaches on determination of efficiency. Accented attention on decision making on realization innovation policy, considering level to efficiency her integral factor. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22346 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_85.pdf | 197.32 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.