Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22346
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБорисова, О.В.-
dc.date.accessioned2023-02-09T20:52:53Z-
dc.date.available2023-02-09T20:52:53Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationБорисова О. В. Інноваційна політика у ресторанному господарстві: тенденції розвитку, напрями та оцінка ефективності. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 607-614.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22346-
dc.description.abstractРозглянуто сутність інноваційної політики, її особливості у ресторанному господарстві, тенденції, напрями і методичні підходи щодо оцінки ефективності. Акцентовано увагу на прийняття рішення щодо реалізації інноваційної політики, враховуючи рівень ефективності її інтегрального показника.uk_UA
dc.description.abstractConsidered essence of innovation policy, her particularities in restaurant facilities, trends, directions and methodical approaches on determination of efficiency. Accented attention on decision making on realization innovation policy, considering level to efficiency her integral factor.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінноваційна політикаuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectнапрямиuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectinnovative policyuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectdirectionsuk_UA
dc.subjectratinguk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjectинновационная политикаuk_UA
dc.subjectресторанное хозяйствоuk_UA
dc.subjectразвитиеuk_UA
dc.subjectнаправленияuk_UA
dc.subjectоценкаuk_UA
dc.subjectэффективностьuk_UA
dc.titleІнноваційна політика у ресторанному господарстві: тенденції розвитку, напрями та оцінка ефективностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2010_1_85.pdf197.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.