Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22346
Title: Інноваційна політика у ресторанному господарстві: тенденції розвитку, напрями та оцінка ефективності
Authors: Борисова, О.В.
Keywords: інноваційна політика;ресторанне господарство;розвиток;напрями;оцінка;ефективність;innovative policy;restaurant business;development;directions;rating;efficiency;инновационная политика;ресторанное хозяйство;развитие;направления;оценка;эффективность
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Борисова О. В. Інноваційна політика у ресторанному господарстві: тенденції розвитку, напрями та оцінка ефективності. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 607-614.
Abstract: Розглянуто сутність інноваційної політики, її особливості у ресторанному господарстві, тенденції, напрями і методичні підходи щодо оцінки ефективності. Акцентовано увагу на прийняття рішення щодо реалізації інноваційної політики, враховуючи рівень ефективності її інтегрального показника.
Considered essence of innovation policy, her particularities in restaurant facilities, trends, directions and methodical approaches on determination of efficiency. Accented attention on decision making on realization innovation policy, considering level to efficiency her integral factor.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22346
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_85.pdf197.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.