Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22338
Назва: Впровадження інновацій та проект готелю з рестораном у Рівненській області
Інші назви: Implementation of innovations and the project of a hotel with a restaurant in the Rivne region
Автори: Побережна, Наталія Миколаївна
Науковий керівник : Одарченко, Д. М.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет
Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключові слова: інновація;конкурентоспроможність;послуга;готельний бізнес;конкурентна перевага конкуренція
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Побережна Н. М. Впровадження інновацій та проект готелю з рестораном у Рівненській області: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. Д. М. Одарченко; Харків; ДБТУ. 2022. 106 с.
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми кваліфікаційної роботи зумовлена тим, що від рівня конкурентоспроможності готельного підприємства залежить результат підприємницької діяльності. Мета кваліфікаційної роботи розробка інновацій та проекту готелю «Zlata. Завдання: розгляд теоретичних засад поняття інновація в послуга готельного підприємства; аналіз зарубіжногота вітчизняного готельного ринку; аналіз та оцінка конкурентоспроможності готелю «Zlata»; обґрунтування доцільності введення інноваційни послуг в обслуговуванні гостей готелю «Zlata»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22338
Розташовується у зібраннях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diplom_Poberezhnaya.pdf
  Restricted Access
1.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
an_Poberezhnaya.pdf
  Restricted Access
193.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.