Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22329
Title: Оцінка якості редьки, що вирощується в Харківській області
Authors: Зінченко, Л. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Селютіна, Г. А.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Зінченко Л. В. Оцінка якості редьки, що вирощується в Харківській області. Наук. кер. Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 104
Series/Report no.: Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22329
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-104.pdf99.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.