Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22321
Название: | Харчова цінність і хімічний склад солодкого перцю |
Авторы: | Бутенко, О. С. |
Научный руководитель: | Летута, Т. М. |
Дата публикации: | 8-апр-2021 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Бутенко О. С. Харчова цінність і хімічний склад солодкого перцю. Наук. кер. Т. М. Летута. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 97 |
Серия/номер: | Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи;Секція 6 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22321 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-97.pdf | 107.23 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.