Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22321
Title: Харчова цінність і хімічний склад солодкого перцю
Authors: Бутенко, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Летута, Т. М.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Бутенко О. С. Харчова цінність і хімічний склад солодкого перцю. Наук. кер. Т. М. Летута. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 97
Series/Report no.: Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22321
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-97.pdf107.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.