Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22319
Название: Споживні властивості морозива
Авторы: Білогривенко, К. Р.
Научный руководитель: Бєляєва, І. М.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Білогривенко К. Р. Споживні властивості морозива. Наук. кер. І. М. Бєляєва. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 95
Серия/номер: Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи;Секція 6
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22319
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-95.pdf99.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.