Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22303
Название: Дослідження вмісту біологічно активних речовин антоціанових добавок – барвників у формі наноекстрактів із квітів Hibiscus Sabdariffa
Авторы: Овчаренко, В. А.
Научный руководитель: Лосєва, С. М.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Овчаренко В. А. Дослідження вмісту біологічно активних речовин антоціанових добавок – барвників у формі наноекстрактів із квітів Hibiscus Sabdariffa. Наук. кер. С. М. Лосєва. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 83
Серия/номер: Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22303
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-83.pdf101.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.