Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261
Название: Парові безглютенові вироби (теорія і практика)
Авторы: Шаніна, о. М.
Мінченко, С. М.
Гавриш, Т. В.
Дугіна, К. В.
Ключевые слова: паровой хліб;тістоприготування;білково-протеїназний комплекс;фракційний склад білків;рецептура;високобілкові інгредієнти
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків:КП «Міська друкарня»
Библиографическое описание: Шаніна О. М.,Мінченко С. М., Гавриш Т. В. Дугіна К. В. Парові безглютенові вироби (теорія і практика): монографія. Харків:КП «Міська друкарня», 2022. 96 c.
Краткий осмотр (реферат): В монографії розглядаються теоретичні і практині аспекти по обгрунтуванню технології парового безглютенового хліба на основі безглютенової борошняної сировини із підпищеним вмістом білка та зниженим глікемічним індексом. Наведено сучасні тенденції в технології безглютенових хлібопекарських виробів та отримані нові закономірності утворення структури безглютенового парового хліба.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Parovi bezhlyutenovi vyroby_22.pdf2.71 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.