Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, о. М. | - |
dc.contributor.author | Мінченко, С. М. | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Дугіна, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-09T11:26:01Z | - |
dc.date.available | 2023-02-09T11:26:01Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М.,Мінченко С. М., Гавриш Т. В. Дугіна К. В. Парові безглютенові вироби (теорія і практика): монографія. Харків:КП «Міська друкарня», 2022. 96 c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261 | - |
dc.description.abstract | В монографії розглядаються теоретичні і практині аспекти по обгрунтуванню технології парового безглютенового хліба на основі безглютенової борошняної сировини із підпищеним вмістом білка та зниженим глікемічним індексом. Наведено сучасні тенденції в технології безглютенових хлібопекарських виробів та отримані нові закономірності утворення структури безглютенового парового хліба. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків:КП «Міська друкарня» | uk_UA |
dc.subject | паровой хліб | uk_UA |
dc.subject | тістоприготування | uk_UA |
dc.subject | білково-протеїназний комплекс | uk_UA |
dc.subject | фракційний склад білків | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.subject | високобілкові інгредієнти | uk_UA |
dc.title | Парові безглютенові вироби (теорія і практика) | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Parovi bezhlyutenovi vyroby_22.pdf | 2.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.