Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, о. М.-
dc.contributor.authorМінченко, С. М.-
dc.contributor.authorГавриш, Т. В.-
dc.contributor.authorДугіна, К. В.-
dc.date.accessioned2023-02-09T11:26:01Z-
dc.date.available2023-02-09T11:26:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШаніна О. М.,Мінченко С. М., Гавриш Т. В. Дугіна К. В. Парові безглютенові вироби (теорія і практика): монографія. Харків:КП «Міська друкарня», 2022. 96 c.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22261-
dc.description.abstractВ монографії розглядаються теоретичні і практині аспекти по обгрунтуванню технології парового безглютенового хліба на основі безглютенової борошняної сировини із підпищеним вмістом білка та зниженим глікемічним індексом. Наведено сучасні тенденції в технології безглютенових хлібопекарських виробів та отримані нові закономірності утворення структури безглютенового парового хліба.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків:КП «Міська друкарня»uk_UA
dc.subjectпаровой хлібuk_UA
dc.subjectтістоприготуванняuk_UA
dc.subjectбілково-протеїназний комплексuk_UA
dc.subjectфракційний склад білківuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectвисокобілкові інгредієнтиuk_UA
dc.titleПарові безглютенові вироби (теорія і практика)uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Parovi bezhlyutenovi vyroby_22.pdf2.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.