Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22239
Title: | Проблеми і напрямки формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку |
Authors: | Пічугіна, Т.С. Селютін, В.М. Єрьомін, Д.Г. |
Keywords: | персонал;управління;підприємство ресторанного господарства;початковий етап розвитку;personnel;management;restaurant business enterprise;the initial stage of development;персонал;управление;предприятие ресторанного хозяйства;начальный этап развития |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Пічугіна Т. С., Селютін В. М., Єрьомін Д. Г. Проблеми і напрямки формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 562-569. |
Abstract: | Досліджено суть і функціональний зміст роботи з персоналом у ресторані «Алібі» ТОВ «Краб-Хауз». Виявлено проблеми і розроблено напрямки формування системи управління персоналом, зокрема кадрової політики та системи оцінки персоналу. Essence and functional maintenance of work is investigational with a personnel in the restaurant of «Alibi» of «Crab-House» LTD. Problems are exposed and directions of forming of control the system by a personnel are developed, in particular, skilled policy and system of estimation of personnel. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22239 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_79.pdf | 176.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.