Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22239
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пічугіна, Т.С. | - |
dc.contributor.author | Селютін, В.М. | - |
dc.contributor.author | Єрьомін, Д.Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-08T21:15:30Z | - |
dc.date.available | 2023-02-08T21:15:30Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Пічугіна Т. С., Селютін В. М., Єрьомін Д. Г. Проблеми і напрямки формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 562-569. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22239 | - |
dc.description.abstract | Досліджено суть і функціональний зміст роботи з персоналом у ресторані «Алібі» ТОВ «Краб-Хауз». Виявлено проблеми і розроблено напрямки формування системи управління персоналом, зокрема кадрової політики та системи оцінки персоналу. | uk_UA |
dc.description.abstract | Essence and functional maintenance of work is investigational with a personnel in the restaurant of «Alibi» of «Crab-House» LTD. Problems are exposed and directions of forming of control the system by a personnel are developed, in particular, skilled policy and system of estimation of personnel. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | підприємство ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | початковий етап розвитку | uk_UA |
dc.subject | personnel | uk_UA |
dc.subject | management | uk_UA |
dc.subject | restaurant business enterprise | uk_UA |
dc.subject | the initial stage of development | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | управление | uk_UA |
dc.subject | предприятие ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.subject | начальный этап развития | uk_UA |
dc.title | Проблеми і напрямки формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_79.pdf | 176.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.