Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22239
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПічугіна, Т.С.-
dc.contributor.authorСелютін, В.М.-
dc.contributor.authorЄрьомін, Д.Г.-
dc.date.accessioned2023-02-08T21:15:30Z-
dc.date.available2023-02-08T21:15:30Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПічугіна Т. С., Селютін В. М., Єрьомін Д. Г. Проблеми і напрямки формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 562-569.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22239-
dc.description.abstractДосліджено суть і функціональний зміст роботи з персоналом у ресторані «Алібі» ТОВ «Краб-Хауз». Виявлено проблеми і розроблено напрямки формування системи управління персоналом, зокрема кадрової політики та системи оцінки персоналу.uk_UA
dc.description.abstractEssence and functional maintenance of work is investigational with a personnel in the restaurant of «Alibi» of «Crab-House» LTD. Problems are exposed and directions of forming of control the system by a personnel are developed, in particular, skilled policy and system of estimation of personnel.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectпідприємство ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectпочатковий етап розвиткуuk_UA
dc.subjectpersonneluk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectrestaurant business enterpriseuk_UA
dc.subjectthe initial stage of developmentuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectуправлениеuk_UA
dc.subjectпредприятие ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.subjectначальный этап развитияuk_UA
dc.titleПроблеми і напрямки формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвиткуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_79.pdf176.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.