Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22216
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАбрамова, Т. С.-
dc.contributor.authorКретов, М. В.-
dc.date.accessioned2023-02-08T17:26:03Z-
dc.date.available2023-02-08T17:26:03Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКретов М. В. Розробка фруктово-овочевих батончиків для нормалізації здорового сну. Наук. кер. Т. С. Абрамова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 77uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22216-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5-
dc.titleРозробка фруктово-овочевих батончиків для нормалізації здорового снуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-77.pdf99.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.