Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22210
Назва: Вплив паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення на біополімери білка гороху під час отримання оздоровчих нанодобавок
Автори: Декалюк, В. І.
Науковий керівник : Погарська, В. В.
Дата публікації: 8-кві-2021
Бібліографічний опис: Декалюк В. І. Вплив паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення на біополімери білка гороху під час отримання оздоровчих нанодобавок. Наук. кер. В. В. Погарська. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 72
Серія/номер: Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22210
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-72.pdf100.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.