Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22203
Название: Технологія випікання хліба з використанням композитних сумішей борошна
Авторы: Чимпоєш, А. О.
Научный руководитель: Сема, О. В.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Чимпоєш А. О. Технологія випікання хліба з використанням композитних сумішей борошна. Наук. кер. О. В. Сема. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 65
Серия/номер: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22203
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-65.pdf99.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.