Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22202
Название: Удосконалення технології термостабільної начинки на основі пектину з використанням томатного шроту
Авторы: Цупіков, А .О.
Научный руководитель: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Цупіков А. О. Удосконалення технології термостабільної начинки на основі пектину з використанням томатного шроту. Наук. кер. В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 64
Серия/номер: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22202
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-64.pdf99.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.