Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22201
Назва: | Перспективи використання харчової нанодобавки на основі подвійного оксиду заліза в технології мусу |
Автори: | Феннич, Х. В. |
Науковий керівник : | Євлаш, В. В. Цихановська, І. В. |
Дата публікації: | 8-кві-2021 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Феннич Х. В. Перспективи використання харчової нанодобавки на основі подвійного оксиду заліза в технології мусу. Наук. кер. В. В. Євлаш, І. В. Цихановська. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 63 |
Серія/номер: | Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22201 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-63.pdf | 123.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.