Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22200
Назва: Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіях
Автори: Тимошенко, О. І.
Науковий керівник : Аксьонова, О. Ф.
Євлаш, В. В.
Мурликіна, Н. В.
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тимошенко І. О. Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіях. Наук. кер. О. Ф. Аксьонова, В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 62
Серія/номер: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22200
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-62.pdf99.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.