Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22199
Назва: Перспективи використання пажитника сінного в технології продуктів оздоровчої спрямованості
Автори: Соломенцева, О. В.
Науковий керівник : Мурликіна, Н. В.
Євлаш, В. В.
Упатова, О. І.
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Соломенцева О. В. Перспективи використання пажитника сінного в технології продуктів оздоровчої спрямованості. Наук. кер. Н. В. Мурликіна, В. В. Євлаш, О. І. Упатова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 61
Серія/номер: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22199
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-61.pdf100.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.