Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22197
Название: Салікорнія як потенційний нутрицевтик
Авторы: Сабодашко, Н .Д.
Научный руководитель: Мурликіна, Н. В.
Євлаш, В. В.
Аксьонова, О. Ф.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Сабодашко Н. Д. Салікорнія як потенційний нутрицевтик. Наук. кер. Н. В. Мурликіна, В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 59
Серия/номер: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22197
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-59.pdf109.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.