Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22194
Название: Уживання продуктів, багатих вітаміном Д: тренди та наслідки
Авторы: Лещук, Є. О.
Научный руководитель: Аксьонова, О. Ф.
Торяник, Д. О.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Лещук Є. О. Уживання продуктів, багатих вітаміном Д: тренди та наслідки. Наук. кер. О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 57
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22194
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-57.pdf107.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.