Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22193
Название: Люмінесцентний аналіз як експресметод виявлення кваліметричної фальсифікації меду водою
Авторы: Ілюк, Д. С.
Научный руководитель: Воробець, М. М.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Ілюк Д. С. Люмінесцентний аналіз як експресметод виявлення кваліметричної фальсифікації меду водою. Наук. кер. М. М. Воробець. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 56
Серия/номер: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22193
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-56.pdf100.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.