Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22190
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОнищенко, В. М.-
dc.contributor.authorШевцова, В. М.-
dc.date.accessioned2023-02-08T15:11:33Z-
dc.date.available2023-02-08T15:11:33Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationШевцова В. М. Використання склеєних кишкових оболонок у технології смажених ковбас. Наук. кер. В. М. Онищенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 54uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22190-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesАктуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3-
dc.titleВикористання склеєних кишкових оболонок у технології смажених ковбасuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-54.pdf98.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.