Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22182
Title: | Дослідження процесів набрякання харчових волокон |
Authors: | Ключка, Д. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Желєва, Т. С. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Ключка Д. С. Дослідження процесів набрякання харчових волокон. Наук. кер. Т. С. Желєва. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 49 |
Series/Report no.: | Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22182 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-49.pdf | 99.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.