Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22179
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБольшакова, В. А.-
dc.contributor.authorІвасенко, І. О.-
dc.contributor.authorЛомака, Р. С.-
dc.date.accessioned2023-02-08T14:41:32Z-
dc.date.available2023-02-08T14:41:32Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationІвасенко І. О., Ломака Р. С. Розробка сирокопчених виробів із м’яса індички. Наук. кер. В. А. Большакова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 47uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22179-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesАктуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3-
dc.titleРозробка сирокопчених виробів із м’яса індичкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-47.pdf99.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.