Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 35 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Організація праці персоналу та підвищення якості обслуговування споживачів за рахунок удосконалення організації праціОдарченко, Д. М.; Горільчаник, Марія Олексіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження сучасних технологій управління персоналом у готельно-ресторанному підприємствіОдарченко, Д. М.; Гордієнко, Влад Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Implementation of innovative technologies of operation and management of a restaurant establishment in modern conditionsPolupan, V. V.; Ivashchenko, Bohdan Serhiyevich; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Бенчмаркінг діяльності готелюСкриннік, В. І.; Долгіх, Данило Русланович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Improving the strategy of restaurant business development to minimize risksPolupan, V. V.; Hrytsenko, Artur Olegovych; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства на прикладі «Estiatorio Milos» (США)Полупан, В. В.; Сємєйкіна, Ангеліна Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Development strategy and analysis of management methods in the hotel businessPolupan, V. V.; Tresin, Andrii Oleksandrovych; State Biotechnological University, Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs
2023Розробка заходів з підвищення конкурентоспроможності в підприємствах готельного господарстваКалєнік, К. В.; Кузьменко, Ілона Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження інноваційних технологій в підприємства готельного господарстваКалєнік, К. В.; Кузьменко, Яна Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Формування бренд-орієнтовної системи управління готельною установоюПолупан, В. В.; Ленська, Інна Павлівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи