Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22049
Назва: Вплив сортових особливостей, агрофону та метеорологічних умов на ураженість рослин сої фузаріозом
Інші назви: Influence of sort peculiarities, agriculture background and meteorological conditions on damage of soy plants by fusaria
Автори: Адаменко, О. П.
Петренкова, В. П.
Ключові слова: соя, фузаріоз, сорт, агрофон;fusariosis, sort, agricultural background.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Адаменко О. П., Петренкова В. П. Вплив сортових особливостей, агрофону та метеорологічних умов на ураженість рослин сої фузаріозом. 2012. № 11. С. 7-11
Серія/номер: Фітопатологія та ентомологія;№ 11
Короткий огляд (реферат): Виявлено сортові особливості сої за ураженістю збудниками фузаріозу насіння та кореневої системи залежно від агрофону та метеорологічних умов вегетаційного періоду культури. Різниця за ураженістю насіння між скоростиглими та ранньостиглими сортами становить близько 5 %. Поширеність фузаріозних кореневих гнилей у польових умовах була вищою на 8 % на ранньостиглих сортах. Поширеність і розвиток хвороби не залежали від мінерального живлення.
Sort peculiarities of soybean on seed and root damage by Fusarium depending on agricultural background and meteorological conditions of vegetation period are revealed. Differences between early ripe and early maturing sorts by damage is about 5 %. Occurrence of Fusaria root rots was 8 % higher for early maturing sorts. Both occurrence and development of disease did not depend on mineral nutrition
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22049
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва. Серія : Фітопатологія та ентомологія. 2012. № 11

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2012_11_007-011_adamenko.pdf243.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.