Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22049
Название: Вплив сортових особливостей, агрофону та метеорологічних умов на ураженість рослин сої фузаріозом
Другие названия: Influence of sort peculiarities, agriculture background and meteorological conditions on damage of soy plants by fusaria
Авторы: Адаменко, О. П.
Петренкова, В. П.
Ключевые слова: соя, фузаріоз, сорт, агрофон;fusariosis, sort, agricultural background.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
Библиографическое описание: Адаменко О. П., Петренкова В. П. Вплив сортових особливостей, агрофону та метеорологічних умов на ураженість рослин сої фузаріозом. 2012. № 11. С. 7-11
Серия/номер: Фітопатологія та ентомологія;№ 11
Краткий осмотр (реферат): Виявлено сортові особливості сої за ураженістю збудниками фузаріозу насіння та кореневої системи залежно від агрофону та метеорологічних умов вегетаційного періоду культури. Різниця за ураженістю насіння між скоростиглими та ранньостиглими сортами становить близько 5 %. Поширеність фузаріозних кореневих гнилей у польових умовах була вищою на 8 % на ранньостиглих сортах. Поширеність і розвиток хвороби не залежали від мінерального живлення.
Sort peculiarities of soybean on seed and root damage by Fusarium depending on agricultural background and meteorological conditions of vegetation period are revealed. Differences between early ripe and early maturing sorts by damage is about 5 %. Occurrence of Fusaria root rots was 8 % higher for early maturing sorts. Both occurrence and development of disease did not depend on mineral nutrition
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22049
Располагается в коллекциях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва. Серія : Фітопатологія та ентомологія. 2012. № 11

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2012_11_007-011_adamenko.pdf243.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.