Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22003
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorХолобцева, І. П.-
dc.date.accessioned2023-02-06T15:47:54Z-
dc.date.available2023-02-06T15:47:54Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationХолобцева І. П. Удосконалення технології здобного печива шляхом використання добавки білково-мінеральної. Наук. кер. М. Л. Серік. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 43uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22003-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2-
dc.titleУдосконалення технології здобного печива шляхом використання добавки білково-мінеральноїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-43.pdf99.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.