Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21995
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБолховітіна, О. І.-
dc.contributor.authorКанж, Г. М.-
dc.contributor.authorКаменюка, Л. А.-
dc.date.accessioned2023-02-06T15:10:48Z-
dc.date.available2023-02-06T15:10:48Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКанж Г. М., Каменюка Л. А Перспективи використання шроту насіння коноплі в технології хлібобулочних виробів. Наук. кер. О. І. Болховітіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 35uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21995-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2-
dc.titleПерспективи використання шроту насіння коноплі в технології хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-35.pdf99.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.