Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21982
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКучерук, З. І.-
dc.contributor.authorБондар, М .С.-
dc.contributor.authorТвердохлєбова, М.-
dc.date.accessioned2023-02-06T14:41:00Z-
dc.date.available2023-02-06T14:41:00Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationБондар М. С., Твердохлєбова М. Використання соргового і лляного борошна в технології дієтичного безглютенового хліба. Наук. кер. З. І. Кучерук. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 29uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21982-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2-
dc.titleВикористання соргового і лляного борошна в технології дієтичного безглютенового хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-29.pdf99.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.