Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21978
Title: Вплив шроту зародків вівса на процеси, що відбуваються під час зберігання житнього хліба
Authors: Безбородов, О. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С. Г.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Безбородов О. О. Вплив шроту зародків вівса на процеси, що відбуваються під час зберігання житнього хліба. Наук. кер. С. Г. Олійник. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 27
Series/Report no.: Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21978
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-27.pdf101.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.