Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21978
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorБезбородов, О. О.-
dc.date.accessioned2023-02-06T14:27:15Z-
dc.date.available2023-02-06T14:27:15Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationБезбородов О. О. Вплив шроту зародків вівса на процеси, що відбуваються під час зберігання житнього хліба. Наук. кер. С. Г. Олійник. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 27uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21978-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2-
dc.titleВплив шроту зародків вівса на процеси, що відбуваються під час зберігання житнього хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-27.pdf101.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.