Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21960
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАндрєєва, С. С.-
dc.contributor.authorПадун, І. Д.-
dc.contributor.authorКолісник, Б. М.-
dc.date.accessioned2023-02-06T13:22:57Z-
dc.date.available2023-02-06T13:22:57Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationПадун І. Д., Колісник Б. М. Діючі підходи до формування рецептурного складу в технології дитячих м’ясних консервів. Наук. кер. С. С. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 13.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21960-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleДіючі підходи до формування рецептурного складу в технології дитячих м’ясних консервівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-13.pdf100.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.