Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21958
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юрченко, С. Л. | - |
dc.contributor.author | Москалець, Д. П. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-06T12:37:42Z | - |
dc.date.available | 2023-02-06T12:37:42Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Москалець Д. П. Використання клітковини насіння гарбуза в рецептурному складі пісочного печива. Наук. кер. С. Л. Юрченко. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21958 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1 | - |
dc.title | Використання клітковини насіння гарбуза в рецептурному складі пісочного печива | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-11.pdf | 99.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.