Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21958
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЮрченко, С. Л.-
dc.contributor.authorМоскалець, Д. П.-
dc.date.accessioned2023-02-06T12:37:42Z-
dc.date.available2023-02-06T12:37:42Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationМоскалець Д. П. Використання клітковини насіння гарбуза в рецептурному складі пісочного печива. Наук. кер. С. Л. Юрченко.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21958-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleВикористання клітковини насіння гарбуза в рецептурному складі пісочного печиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-11.pdf99.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.