Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21956
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorФедак, Н. В.-
dc.contributor.advisorКостенко, С. М.-
dc.contributor.authorКорнєв, М. В.-
dc.date.accessioned2023-02-06T12:30:15Z-
dc.date.available2023-02-06T12:30:15Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКорнєв М. В. Удосконалення технології м’ясних страв із використанням апарата інфрачервоного жарення з відбивачем променевого потоку. Наук. кер. Н. В. Федак, С. М. Костенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 9uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21956-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleУдосконалення технології м’ясних страв із використанням апарата інфрачервоного жарення з відбивачем променевого потокуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-9.pdf106.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.