Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21953
Назва: | Перспективи використання бобової сировини в технології закусочної продукції |
Автори: | Гладкова, О. С. |
Науковий керівник : | Гринченко, О. О. |
Дата публікації: | 8-кві-2021 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Гладкова О. С. Перспективи використання бобової сировини в технології закусочної продукції. Наук. кер. О. О. Гринченко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 6 |
Серія/номер: | Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21953 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-6.pdf | 99.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.