Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21941
Название: Трансформація комунікацій у галузі HoReCa
Авторы: Юрчук, Ю. О.
Научный руководитель: Олініченко, К. С.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Юрчук Ю. О. Трансформація комунікацій у галузі HoReCa. Наук. кер. К. С. Олініченко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. V
Серия/номер: Пленарне засідання;
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21941
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-V.pdf99.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.