Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21939
Назва: | Технологія функціонального сирного десерту зі зниженим вмістом цукру |
Автори: | Солнцева, С. Д. |
Науковий керівник : | Євлаш, В. В. |
Дата публікації: | 8-кві-2021 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Солнцева С. Д. Технологія функціонального сирного десерту зі зниженим вмістом цукру. Наук. кер. В. В. Євлаш. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. IV |
Серія/номер: | Пленарне засідання; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21939 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-IV.pdf | 101.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.