Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21926
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Пак, А. В. | - |
dc.contributor.author | Пак, А. О. | - |
dc.contributor.author | Чеканов, М. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-06T10:59:18Z | - |
dc.date.available | 2023-02-06T10:59:18Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Пак А. В., Пак А. О., Чеканов М. А. Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 221-222. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21926 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_221-222.pdf | 977.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.